Ellie met mmmEggies naar provinciehuis

BannermmmEggiesOp Wereld Eidag, vrijdag 9 oktober, zijn een aantal mmmEggies naar de provinciehuizen van Drenthe, Gelderland en Limburg geweest. Ellie ging naar het provinciehuis in Arnhem. “We deelden rose geverfde eieren uit waarop leuke en interessante gesprekken volgden,” zegt Ellie.  De hele week stonden eieren op het menu van het Gelderse Provinciehuis. Een banner met wetenswaardigheden over de pluimveehouderij in Gelderland. “Mooi om te ervaren dat deze Provincie veel doet om de agrarische sector te ondersteunen en met ons in gesprek te gaan.” 

 

 

Tafelstandaard_eidag-Gelderland-info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 11 =

Deze website gebruikt cookies. De website laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Ga je voor een optimaal werkende website, klik dan op "Accepteer". Lees ons privacybeleid of onze cookieverklaring voor meer info.