Pluimveeklas les bij Stipkip

1905276_.INDD

.

De BBL Pluimveeklas van Citaverde in Horst kreeg 4 november les in de skybox bij Stipkip. Jasper van Stiphout organiseerde de excursie als onderdeel van zijn BBL-opleiding. Marleen van Hoof, bedrijfsadviseur, hield een gastles over SOLIQ, het vloeibare voerconcept waarmee Stipkip goede resultaten boekt. Nieuwe Oogst,  het blad van LTO Nederland, publiceerde een foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

38 + = 43

Deze website gebruikt cookies. De website laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Ga je voor een optimaal werkende website, klik dan op "Accepteer". Lees ons privacybeleid of onze cookieverklaring voor meer info.