OPEN DAG

Kom Tweede Paasdag eieren zoeken en kippen kijken

We houden Tweede Paasdag een open dag van 11 tot 16 uur.

U bent van harte welkom om via de skybox de kippen in de stal te zien scharrelen. De bedrijfsfilm laat u daar ook de hele cyclus van opzet kippen tot afleveren zien. Wij (Bart en Ellie en onze kinderen) beantwoorden al uw vragen. In het Pakstation kunt u bekijken hoe we de eieren sorteren en inpakken.

BIG Challenge

Op de open dag  verkopen we heerlijke broodjes ei, Coole T-shirts, BIG Challenge handzeep en bier en er zijn leuke activiteiten zoals kleurplaten, grabbelton en elk heel uur paaseieren zoeken. Alle opbrengsten en donaties gaan 100% naar KWF. In de eierautomaat zijn nu ook gekookte geverfde eieren te koop.Van elk doosje gaat 50 cent naar KWF.

 

TOT ZIENS !  Mvg.  Bart en Ellie

 AGRI.003-33 Uitw. TLC advertenties 9x V69 (2)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *