OPEN DAG

Kom Tweede Paasdag eieren zoeken en kippen kijken

We houden Tweede Paasdag een open dag van 11 tot 16 uur.

U bent van harte welkom om via de skybox de kippen in de stal te zien scharrelen. De bedrijfsfilm laat u daar ook de hele cyclus van opzet kippen tot afleveren zien. Wij (Bart en Ellie en onze kinderen) beantwoorden al uw vragen. In het Pakstation kunt u bekijken hoe we de eieren sorteren en inpakken.

BIG Challenge

Op de open dag  verkopen we heerlijke broodjes ei, Coole T-shirts, BIG Challenge handzeep en bier en er zijn leuke activiteiten zoals kleurplaten, grabbelton en elk heel uur paaseieren zoeken. Alle opbrengsten en donaties gaan 100% naar KWF. In de eierautomaat zijn nu ook gekookte geverfde eieren te koop.Van elk doosje gaat 50 cent naar KWF.

 

TOT ZIENS !  Mvg.  Bart en Ellie

 AGRI.003-33 Uitw. TLC advertenties 9x V69 (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 9 = 1

Deze website gebruikt cookies. De website laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Ga je voor een optimaal werkende website, klik dan op "Accepteer". Lees ons privacybeleid of onze cookieverklaring voor meer info.