Gegarandeerd veilig!

En weer zijn de boeren de dupe helaas, het is ontzettend vervelend als je een ander bedrijf voor je laat werken met het volste vertrouwen en dan blijkt het niet volgens de regels te zijn. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat bij ons het product fipronil niet gebruikt is.  De eieren die van ons in automaat en winkels staan zijn  gegarandeerd veilig.

We wensen alle pluimveehouders die getroffen zijn veel sterkte toe.

 

Groetjes Stipkip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

42 − = 32

Deze website gebruikt cookies. De website laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Ga je voor een optimaal werkende website, klik dan op "Accepteer". Lees ons privacybeleid of onze cookieverklaring voor meer info.