Eieren bakken bij Jumbo in Volkel

Op zaterdag 11 mei bakten we heerlijke Stipkip eieren bij supermarkt Jumbo in Volkel. Sinds kort kunt u ook daar onze heerlijke Stipkip-eieren kopen. Gezond, lekker, lokaal en heerlijke verse eieren. Je proeft het!

Veel klanten genoten van een heerlijk eitje en kochten een doosje eieren, natuurlijk ook voor moederdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 1 =

Deze website gebruikt cookies. De website laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Ga je voor een optimaal werkende website, klik dan op "Accepteer". Lees ons privacybeleid of onze cookieverklaring voor meer info.