Eiersalade

Benodigdheden (6 personen)

  • 6 eieren
  • klein uitje
  • yogonaise
  • 1/2 theelepel mosterd
  • scheutje koffieroom
  • zout
  • peper
  • kerriepoeder
  • verse of gedroogde bieslook

 

 

Bereiding

  • Kook de eieren hard in 6 – 8 minuten
  • Snijd het uitje heel fijn
  • Meng in een schaaltje drie eetlepels yogonaise
  • Voeg zout, peper, mosterd, scheutje room en kerriepoeder toe
  • Roer tot sausje
  • Voeg gesneden eieren toe
  • Voeg bieslook toe
  • Laat 1/2 uurtje intrekken.

Lekker op een broodje zalm, toastje of bij een buffet.

Smakelijk eten!

Deze website gebruikt cookies. De website laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Ga je voor een optimaal werkende website, klik dan op "Accepteer". Lees ons privacybeleid of onze cookieverklaring voor meer info.