IMG_8644 1500 hoog

Supermarkten

Voor supermarkten hebben we een mooi concept. We hebben een eigen presentatietafel waar consumenten de eieren zelf kunnen verpakken in doosjes. We hebben doosjes voor 6 , 10 of 15 stuks. Doordat de eieren in trays klaarstaan wordt de versheid en het lokale product extra benadrukt. Op de eierdoos staat een QR-code waarmee consumenten onze website kunnen bezoeken en alle kipweetjes kunnen bekijken. Heeft u een winkelformule waar duurzaamheid en diervriendelijkheid belangrijk zijn, dan past dit concept prima bij uw winkel.

Hoe werken wij?

U krijgt van ons een presentatietafel. Op een vast bezorgmoment in de week brengen we een container met verse eitjes en doosjes. Daarmee heeft u materiaal om de presentatietafel in de winkel aan te vullen. Lege trays nemen we weer mee terug.
U geeft aan ons door wat de standaard hoeveel eieren is die we wekelijks mogen bezorgen. U hoeft ons alleen maar te mailen als de voorraad meer of minder moet zijn.

Bent u geïnteresseerd in het afnemen van onze eieren? Neem dan contact met ons op.

Horeca en zorg

Wij verkopen onze eieren ook aan restaurants, lunchrooms, bedrijfskantines, boerderijwinkels of zorginstellingen in de omgeving van Uden.

Ook bij deze bedrijven leveren we eenmaal per week op een vast bezorgmoment. De stipkip-eieren brengen we op trays van karton of kunststof.

Bent u geïnteresseerd in het afnemen van onze eieren? Neem dan contact met ons op.

bezorgen eieren2

Voordelen voor u op een rij:

Heerlijk verse eieren

Streekproduct

Mooie donkere dooier

Sterke schaal (blijft heel bij koken)

Diervriendelijke houderij

Duurzaam geproduceerd

Transparant productieproces

Vast bezorgmoment

Eenvoudige bestelservice

Hallo ik ben Maarten

"Ik verzorg voor Stipkip de contacten met de grootverbruikers. Ik heb veel ervaring vanuit de foodservice en denk dan ook graag met u mee. Wat kunnen de Stipkip-eieren voor uw onderneming betekenen? Hoe kunnen de eieren uw imago versterken en hoe houden we het prijstechnisch interessant voor u. Bel me gerust op als u hierover van gedachten wilt wisselen."

Maarten Loefen portrait

Maarten Loeffen